Διαμονή

Το συγκρότημα διαμερισμάτων «Avra Apartments” βρίσκεται στο Καλλιγώνι Λευκάδας, 1,5 χιλιόμετρο από την πόλη της Λευκάδας και 2,5χλμ από την φημισμένη παραλία του Άη Γιάννη

2 άτομα

Η Double Studio διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής, κλιματισμό, τηλεόραση και ασύρματο ίντερνετ. Φιλοξενεί με άνεση 2 άτομα.

2-4 άτομα

Triple Studio / Three Beds Room διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής, κλιματισμό, τηλεόραση και ασύρματο ίντερνετ. Ιδανικό για την άνετη διαμονή 2 ενηλίκων και 2 παιδιών.

4-5 άτομα

Το Superior Apartment Ground Floor διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής, κλιματισμό, τηλεόραση και ασύρματο ίντερνετ. Μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση από 4 έως και 5 άτομα.

4-5 άτομα

Το Superior Four Beds Apartment διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής, κλιματισμό, τηλεόραση και ασύρματο ίντερνετ. Μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση από 4 έως και 5 άτομα.

4-5 άτομα

Η μεζονέτα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής, κλιματισμό, τηλεόραση και ασύρματο ίντερνετ. Μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση από 4 έως και 5 άτομα.